Изкуство

 • Предвид сложната епидемична обстановка и с цел да запазим здравето на децата, в момента не провеждаме занимания „Играй и учи/Музика/Изкуство“. Следете нашия сайт и ФБ страницата ни за актуална информация относно възобновяването на тези курсове.

 • АРТ ЗАНИМАНИЯ

  Запознава децата с различни техники на приложното изкуство, развива фината моторика и въображението, дава възможност на децата да изразят себе си чрез творчество. Заниманията изграждат усет към красивото и нестандартното изкуство.
  • Възраст:
   1 до 5 години

  Арт заниманията развиват въображението и творческите способности на децата. Посредством палитра от цветове и различни техники и похвати, те изразяват себе си, своите чувства и фантазии по един необикновен начин. Заниманията са подходящи за деца от 1 до 5 години.
  Всеки час е различен и тематичен, което предизвиква особен интерес. Децата правят забавни оригами, моделират с пластелин, апликират, оцветяват, рисуват и използват различни и безвредни материали. Това провокира тяхната сръчност и креативност, а крайният резултат винаги носи удовлетворение и наслада от собствената творба.

  Целта на арт заниманията е да запознаем децата с цветовете (топли и студени), цветовите гами, изграждането и съчетаване на различни форми и други.
  Продължителността на всяко занимание е 45 минути, а материалите са предварително подсигурени, така че всеки да твори на воля.

 • Ела да твориш с Пам и Бу!