Warning: array_key_exists() expects parameter 2 to be array, string given in /home/fant88eu/pamibu.bg/wp-content/plugins/duracelltomi-google-tag-manager/common/readoptions.php on line 368

Warning: array_merge(): Argument #2 is not an array in /home/fant88eu/pamibu.bg/wp-content/plugins/duracelltomi-google-tag-manager/common/readoptions.php on line 457

Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/fant88eu/pamibu.bg/wp-content/plugins/duracelltomi-google-tag-manager/common/readoptions.php:368) in /home/fant88eu/pamibu.bg/wp-content/plugins/page-builder/class/PB.Session.class.php on line 19

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/fant88eu/pamibu.bg/wp-content/plugins/duracelltomi-google-tag-manager/common/readoptions.php:368) in /home/fant88eu/pamibu.bg/wp-content/plugins/page-builder/class/PB.Session.class.php on line 19
Играй и учи - Пам и Бу, Варна

Играй и учи

Докато играем учим и опознаваме света около нас.
 • Предвид сложната епидемична обстановка и с цел да запазим здравето на децата, в момента не провеждаме занимания „Играй и учи/Музика/Изкуство“. Следете нашия сайт и ФБ страницата ни за актуална информация относно възобновяването на тези курсове.

 • ИГРАЙ И УЧИ

  Развива двигателните умения, любопитството към света и мисленето, обединява играта и учението по лек и увлекателен начин.
  • Възраст:
   1 до 5 години

  Заниманията „Играй и учи“ са подходящи за деца от 1 до 5 години. В безопасна среда, децата придобиват знания и умения, характерни за възрастта им. Скачаме, пеем, танцуваме и научаваме нови неща чрез игра.
  Шареният свят на нашите приятели Пам и Бу Ви очаква всеки път с нови игри и изненади. За да сме достатъчно атрактивни за малките ни откриватели избрахме да обзаведем залата с различни по вид модули, които се адаптират в зависимост от изучаваната тема.

  Важно е да знаем, че децата в ранна възраст се чувстват по-сигурни и по-лесно се учат, когато са заедно със своите родители и усещат тяхното присъствие и подкрепа, затова и по-голяма част от заниманията при нас се провеждат в присъствието на родител. Посещавайки заниманията в „Пам и Бу“, деца и родители се забавляват и прекарват повече време ЗАЕДНО, научавайки повече един за друг.

  Часовете „Играй и учи“ са с продължителност 45 мин. Препоръчваме Ви да дойдете 5-10 мин. преди часа, за да имате време да се подготвите.

 • Ела, играй и учи с Пам и Бу!