Играй и учи

Докато играем учим и опознаваме света около нас.
 • ИГРАЙ И УЧИ

  Развива двигателните умения, любопитството към света и мисленето, обединява играта и учението по лек и увлекателен начин.
  • Възраст:
   4 месеца до 5 години

  Заниманията „Играй и учи“ са подходящи за деца от 4 м. до 5 години. В безопасна среда децата придобиват знания и умения, характерни за възрастта им. Скачаме, пеем, танцуваме и научаваме нови неща чрез игра.
  Шареният свят на нашите приятели Пам и Бу Ви очаква всеки път с нови игри и изненади. Нашето оборудване е съставено от модули и на всеки две седмици променяме облика на залата, както и изучаваните теми, за да сме интересни и различни, готови за нови предизвикателства.

  Важно е да знаем, че децата в ранна възраст се чувстват по-сигурни и по-лесно се учат, когато са заедно със своите родители и усещат тяхното присъствие и подкрепа, затова и по-голяма част от заниманията при нас се провеждат в присъствието на родител. Посещавайки заниманията в „Пам и Бу“, деца и родители се забавляват и прекарват повече време ЗАЕДНО, научават повече един за друг и създават по-близко приятелство.

  Часовете в „Пам и Бу“ са разделени по възрастови групи и включват занимания, стимулиращи умения за съответната възраст. Ако имате две или повече деца и те са на различна възраст, може да посещавате семейните ни часове.

  Часовете „Играй и учи“ са с продължителност 45 мин. Препоръчваме Ви да дойдете 5-10 мин. преди часа, за да имате време да се подготвите.

 • Ела, играй и учи с Пам и Бу!