СЛЕДОБЕДНА ЗАНИМАЛНЯ ЗА ДЕЦА ОТ 1-ВА ПОДГОТВИТЕЛНА ГРУПА

август 24, 2017
227

За да стимулира интелектуалното развитие на децата и да подпомогне по-лесната и бърза адаптация на бъдещите ученици към образователния процес, „Пам и Бу“ стартира следобедна занималня за деца на възраст от 4 до 5 години (1-ва подготвителна група). Заниманията ще започнат на 18. септември и ще се провеждат всеки ден от понеделник до петък, в интервала 13:30-17:30 ч. 

Курсът дава възможност за допълнителна подготовка по основните предмети. Изграден е от 2 образователни срока, всеки от които с продължителност 3 месеца и един заключителен етап от 2 месеца.

Програмата е създадена от квалифицирани педагози и включва няколко тематични модула, базирани на разнообразни музикални и арт занимания, ролеви игри и игри на въображението. Уроците са лесни, а заниманията интересни. Чрез игра, ще ангажираме вниманието на децата по един увлекателен начин, и същевременно ще възпитаме чувство за самостоятелност и увереност. Работим в малки групи, в стимулираща и безопасна среда.

„Пам и Бу“ предоставя възможност за избор между месечен или срочен (3-месечен) абонамент. 

СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ: Всички родители, които запишат децата си за участие до 17.09.2017 г., ще зарадваме с 10% отстъпка от цената на първия образователен срок!

Важно е да знаете, че неприсъствените дни не се възстановяват, но Вашето дете ще може да навакса пропуснатия материал по време на заключителния етап.

Попитайте за подробна информация на тел. 0894 289 351.

Коментирай
Страх от отделяне (12 – 24 месеца)Предстоящи коледни партита за най-малките

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *