Рожден ден

в „Пам и Бу“
 • Предвид сложната епидемична обстановка и с цел да запазим здравето на децата, в момента не организираме рождени дни. Следете нашия сайт и ФБ страницата ни за актуална информация относно възобновяването на тази възможност.

 • РОЖДЕН ДЕН

  Ние обичаме да сбъдваме мечти и да се наслаждаваме на искрящите детски очи.
  С настроение и въображение за игра, на рожден ден при нас ела!

  Провеждането на детски рожден ден безспорно е голямо предизвикателство, а ние в „Пам и Бу“ сме специалисти в организирането на щури и незабравими празненства за деца от 1 до 5 г. Водени сме от желанието да оставим траен спомен за едно уникално парти в детското съзнание.

  Нашият млад и креативен екип ще се погрижи за настроението на Вашето дете и неговите гости. Предлагаме различни тематични партита, съобразени с интересите на децата, подходяща парти украса и покани за всички гости. Рождените дни се провеждат в уютна и просторна зала, оборудвана с обезопасени модули.

  Партита ни са уникални и различни и нямат аналог – залагаме на игри на въображението, които се подбират спрямо възрастта на децата, така че всички да вземат участие. Неразделна част от програмата ни са и щурите песни и танци, които спомагат за създаването на добро настроение и страхотна атмосфера.

  Празнувайте един различен и запомнящ се рожден ден на своето дете в „Пам и Бу“! Залата ще бъде изцяло на Ваше разположение. Децата ще се забавляват на воля, а родителите остaват доволни и спокойни.

   

 • Ела и празнувай с Пам и Бу!