НОВО В ПАМ И БУ - ИЗУЧАВАНЕ НА АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ПО МЕТОДА НА КЛАСИЧЕСКАТА СУГЕСТОПЕДИЯ

октомври 30, 2019
ПРИКАЗНИ ИСТОРИИ С МЕЧО ПУХ

Приятели, щастливи сме да споделим, че в академията стартира увлекателна поредица от приказни сюжети, целта е на която е по забавен начин да активира любопитството на деца от 3-5 годишна възраст към усвояването на базови познания по английски език.

Вярваме, че изучаването на чужд език може да бъде по-лесно, приятно и увлекателно – чрез музика, затова и мотото на тази приказна поредица звучи така: „Колкото повече пеем, танцуваме и се забавляваме, толкова повече английски научаваме“.

Принципът на заниманията следва следната последователност – чрез метода на класическата сугестопедия запознаваме децата със сюжета на избрана детска приказка като дадени моменти (конкретни думички или фрази) предаваме на английски език. Урокът е примесен с много музика и танци.

Първата приказна история ще Ви разкажем на 8 ноември от 17:30 ч. , заглавието е „Под гъбката“, а участието ще е БЕЗПЛАТНО.

В това образователно приключение ще Ви въведат Миглена Лазарова (сугестопедагог) заедно с Румяна Алексиева (преподавател по английски език).
Обучението е групово и подходящо за деца от 3-5 г.
Максимален брой участници: 10 деца.

Предлагат се 2 вида абонаментни карти:

  • карта с 4 посещения – 27 лв.
  • карта с 8 посещения – 48 лв.
  • еднократно посещение – 7 лв.

Запишете за участие на тел. 0888 133 460 или 0885 355 606

Коментирай
МАСКЕНО ПАРТИ ЗА ПО-МАЛКИТЕ – 31 октомври, 17:00 ч.КАК ПАЛАВАТА СНЕЖИНКА СИ НАМЕРИ ПРИЯТЕЛИ – 15 ЯНУАРИ, 17:30 Ч.

Напишете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *