НОВО В ПАМ И БУ – ГРУПОВИ ОБРАЗОВАТЕЛНИ ЗАНИМАНИЯ ПО МЕТОДА НА КЛАСИЧЕСКАТА СУГЕСТОПЕДИЯ

януари 21, 2020

За да стимулира интелектуалното развитие на децата и да спомогне за една бърза и лесна адаптация към образователния процес, „Пам и Бу“ стартира групови занимания по метода на класическата сугестопедия. Използват се различни материали и нестандартни подходи, което прави обучението, комбинация от любими дейности!

Заниманията ще се провеждат в 2 възрастови групи:

  • Група за деца /1 – 3 г./ – „С помощта на мама“

Групата на малчуганите носи това название неслучайно. За нормалното и ефективно провеждане на заниманията е необходимо активно присъствие и съдействие от страна на родител.

Заниманията ще дадат на децата първоначални знания за света около нас, а това ще постигнем чрез песни, музика, двигателни упражнения и упражнения за развитие на грубата и фина моторика. Децата ще се учат да сравняват отделните елементи, да усвояват пространствени отношения, развиват мислене, въображение и вниманиe.

  • Група за деца /3 – 6 г./ – „Искам да знам, за да мога сам“

Тази група обединява деца на възраст между 3 и 6 години, а присъствието на родител не е задължително условие.

Чрез креативни игри, поднесени по интересен и забавен начин, заниманията ще развият мисленето на децата, ще спомогнат за концентрирането на тяхното внимание, ще обогатят речниковия им запас от думи и всичко това ще бъде поднесено и съобразено с държавно – образователните стандарти на МОН. Ще ангажираме вниманието на децата и същевременно ще възпитаме чувство за самостоятелност и увереност.

Започваме на 28 януари /вторник/ от 17:30 ч., с групата „С помощта на мама“, а заниманията за групата „Искам да знам, за да мога сам“ ще започнат на 30 януари /четвъртък/ от 17:30 ч.

Обща продължителност на престоя – 1 час / 40 мин. активни занимания и предвидено време за настаняване и тръгване/.

Общото за заниманията и при двете групи е, че се базират на метода на класическата сугестопедия, имаме една главна сюжетна линия, която предопределя целта и задачите на изучаваното във всяка конкретна група.

Преподавател: Миглена Лазарова, преподавател-сугестопедагог с изразен подход и разбиране към децата.

Такса са участие:

  • Еднократно посещение – 7 лв.
  • Абонаментна карта за 4 посещения – 26 лв.
  • Абонаментна карта за 8 посещения – 48 лв.

Очакваме Ви в залата на Пам и Бу!

За информация и записвания: тел. 0885 355 606.

ДЯДОВАТА РЪКАВИЧКА – 29 ЯНУАРИ, 17:30 Ч.Нови летни активности след отпадане на ограниченията във връзка с COVID-19