За нас

 • Целта ни е да предложим безопасна среда за учене и развитие чрез игра.

  „Пам и Бу“ е детски център за деца от 1 до 6 години.

  Програмата на Центъра е създадена след проучване на родителските очаквания и нужди относно свободното време на малчуганите. Съвременните български родители търсят интелигентно и сигурно място за забавление, осигуряващо физическото и психическо развитие на децата. Разработеният учебен план отговаря на очакванията и изискванията на родителите, като предоставя най-добрата подкрепа в ранното обучение на децата.

 • Пам и Бу е шарен, интересен и уютен детски кът

   където малките палавници опознават света чрез забавление. Тук децата играят, учат, развиват своите опорно-двигателни, физически и умствени възможности чрез различни занимания и упражнения с песни и танци. Специалната комбинация от образователни и занимателни игри подпомага и насърчава ранното детско развитие. Нашите преподаватели развиват и стимулират у децата самостоятелност, самоувереност, общителност, доброта, съпричастност и честност в общуването.

 • Програмата ни е съчетание от арт занимания и интерактивни игри.

  Заниманията с изкуство развиват груба и фина моторика, креативно мислене, комбинативност. Децата учат чрез ролеви игри и игри на въображението.

 • С „Пам и Бу“ ела играй и света необятен опознай!

  Часовете се провеждат в просторни и приветливи зали, оборудвани със специализирани съоръжения и играчки, които подтикват децата да бъдат активни и креативни, забавлявайки се.