За нас

 • Целта ни е да предложим безопасна среда за учене и развитие чрез игра.

  „Пам и Бу“ е детски център за деца от 1 до 5 години.

  Програмата на Центъра е създадена след проучване на родителските очаквания и нужди относно свободното време на малчуганите. Съвременните български родители търсят интелигентно и сигурно място за забавление, осигуряващо физическото и психическо развитие на децата. Разработеният учебен план отговаря на очакванията и изискванията на родителите, като предоставя най-добрата подкрепа в ранното обучение на децата.

 • Пам и Бу е шарен, интересен и уютен детски кът

   където малките палавници опознават света чрез забавление. Тук децата играят, учат, развиват своите опорно-двигателни, физически и умствени възможности чрез различни занимания и упражнения с песни и танци. Специалната комбинация от образователни и занимателни игри подпомага и насърчава ранното детско развитие. Нашите преподаватели развиват и стимулират у децата самостоятелност, самоувереност, общителност, доброта, съпричастност и честност в общуването.

 • Програмата ни е съчетание от музикални, арт занимания и интерактивни игри.

  В своето ранно развитие децата често изпитват страх от заобикалящата ги среда, защото тя им е непозната. Едно от предимствата на програмите на Пам и Бу е това, че в тях освен децата може да се включат и техните родители. Така детето е много по-спокойно с мама или тате до него в една приказна обстановка, където то може да играе, да се забавлява и да се учи.

  Заниманията с изкуство и музика са интересни и развиват груба и фина моторика, креативно мислене, комбинативност. Децата учат чрез ролеви игри и игри на въображението.

 • С „Пам и Бу“ ела играй и света необятен опознай!

  Часовете се провеждат в просторни и приветливи зали, оборудвани със специализирани съоръжения и играчки, които подтикват децата да бъдат активни и креативни, забавлявайки се.

 • Какво не знаем за „Пам и Бу“?

  „Пам и Бу“ е школа за развитие на деца и родители. По време на заниманията родителите също научават нови неща за своите деца, а децата се чувстват по-уверени и спокойни, когато са в присъствието на родител. „Пам и Бу“ укрепва връзката дете-родител, защото не е важно колко време на ден прекарвате с детето си, а е важно да имате качествено време заедно (време, в което сте отдадени единствено и само на детето си).

  „Пам и Бу“ има и часове, в които дете над 3 г. може да участва без придружител. 

   

  Свържете се с нас